Zašto izabrati Biobanku?

Biobanka je najbliža banka matičnih ćelija Srbiji: nalazi se u Sloveniji i deo je vodeće švajcarske grupacije MBSI. Već dugi niz godina je lider na slovenačkom tržištu. Vrhunski kvalitet, stručnost i profesionalnost su naše preporuke od prvog dana. Naše dugogodišnje iskustvo i znanje sada su dostupni i u Srbiji. 

 

Biobanka – najbliže mesto za čuvanje matičnih ćelija Vaše bebe.

 

 

 


Najbrže vreme dostave u laboratoriju

Što kraće vreme od uzimanja uzorka do skladištenja je presudno za opstanak i kvalitet matičnih ćelija. Zbog blizine Biobanke Srbiji, ovo vreme je maksimalno skraćeno.

 

 Testiranje uzoraka

 

U laboratoriji vršimo testiranje svakog uzorka na patogene, utvrđujemo broj matičnih ćelija i njihovu vitalnost i pohranjujemo ih u sterilnim uslovima. Ovaj postupak obezbeđuje najviši mogući kvalitet matičnih ćelija Vašeg deteta ukoliko zatrebaju za lečenje.

 

Vitalnost matičnih ćelija
Odsustvo virusa hepatitisa B i C
Odsutnost virusa HIV
Odsustvo uzročnika sifilisa
Odsustvo bakterija
     Odsustvo gljivica

100% usklađeno sa zakonima Republike Srbije i regulativama EU

 

ZAKON
O LJUDSKIM ĆELIJAMA I TKIVIMA
(“Sl. glasnik RS”, br. 57/2018)

 

Zakon o ljudskim ćelijama i tkivima

 

 

 


Najmodernija laboratorija

 

Biobanka poseduje najmoderniju laboratoriju koja nosi sertifikat Dobra proizvođačka praksa (Good Manufacturing Practice). GMP je široko prepoznat u svetu kao garancija potpune organizacije i sledljivosti obrade bioloških uzoraka po najvišim farmaceutskim standardima. Osim toga, GMP garantuje i okruženje u kome se pripremaju biološki preparati za lečenje.
Uvođenjem GMP laboratorije, Biobanka je uspostavila novi standard u regionu, što za Vas znači potpunu sigurnost i sledljivost u obradi i čuvanju matičnih ćelija Vašeg deteta.

 

 

Biometrijska

identifikacija

Zaštićena od

zemljotresa

Usklađena sa Dobrom

proizvođačkom praksom (GMP)